User login

Tetror

Bilderna visas inte!

Mina bilder visas inte längre så jag skall flytta dem under hösten så att hemsidan ser ut som vanligt igen....

Fick nya fiskar igår!

Jag fick ett lass söta glödbandstetror, jättesöta, de färgade ut direkt när jag släppte ner dem i akvariet efter koppning, trodde det skulle ta lite längre tid än så :D Glödbandstetran e en av mina favoritfiskar så jag e jätteglad!! Dessutom fick jag några vackra guldguppyhonor!! De var lite mer försiktiga men mycket pigga o glada!!

Bild på en av mina glödbandtetror

Glödbandstetror är en av de vackraste tetrorna jag kan tänka mig, så jag har ett 40-tal... En annan favorittetra är kejsartetran, men sådana har jag inte längre...

Den här bilden tog jag när jag testade digitalkameran jag fått låna...

Hur många fiskar har jag?

Fick en fråga i bloggen om hur många fiskar jag har... :?

Ja, det är lite svårt att svara för det är ju så attans många yngel...! :D

Endlervimmel:

Kan ju försöka räkna dem:

- Endlers : hundratalet med alla yngel...
- blå Endlers: nånstans mellan 15 och 30 tror jag med yngel
- guldendler: mellan 25 och 75 tror jag med alla yngel
- Heterandria formosa: 4
- Xiphophorus pygmaeus: mellan 10 och 30 med yngel

Köpte nya fiskar igår

Köpte alla glödbandstetrorna som fanns kvar på Akvariekällar'n igår, de säljer ut fiskar till halva priset, för de skall stänga. Synd, för det var trevligt att ha så nära till en riktig akvarieaffär. Tror det var 17 stycken rätt unga glödbandstetror, så nu har jag verkligen ett stort stim, hade väl ca 32 sedan innan. Tur att det akvariet inte är speciellt fullt med fisk :)

Man kan ju nästan tro att jag gillar glödbandstetror

Söt :)

En till söt :P

Fiskvimmel...

Lite vimmelbilder från sällskapsakvariet... 8)

Bild på smycketetrayngel... - Tja, fick till fotobevis på den lille till slut!

Jorå, till slut blev det några bilder på den nya lilla kompisen... Den är alldeles för stor för att föräldrarna skall orka äta upp den, så jag kan nog lugnt räkna med att jag har 9 stycken smycketetror nu istället för de 8 jag köpte, om det inte finns fler yngel, förstås!

Ca 12 - 13 mm lång liten rackare! 8)

Smycketetrayngel!!!

Mitt allra första yngel efter smycketetror... Igår när jag kollade akvariet som smycketetrorna bor i så såg jag ett yngel!!! Den lille vännen var drygt en centimeter lång, och såg ut som en exakt kopia av föräldrarna. Attans vad roligt :D Jag tog några foton, men de är kvar i kameran, skall lägga ut dem senare :D De är nog suddiga... När jag köpte smycketetrorna bad jag om någon liten fisk som gick att odla med naturlig odling. Jag valde mellan smycketetrorna och kolglödstetrorna, och det blev smycketetrorna för jag hört att de skall vara mer lättskötta...
Syndicate content