User login

Paletter och jordbotten - Kommer de att gräva upp all jorden?

Jo, jag har ju fått tag i akvarier nu, och håller på och fyller upp dem med vatten så jag ser att de håller vatten utan att läcka... Brukar alltid göra det innan jag ens börjar med grus o sånt... Det är tungt att bära vatten, det lär ta ett tag innan jag orkat fylla upp dem... sedan skall jag tömma dem igen innan jag börjar lägga i blomjord o grus osv... Kul att ha något att göra!

Tungt att bära vatten, det lär ta ett tag innan jag orkat fylla upp dem:

Så kom jag på... Jag skall ju ha mitt lekpar paletter i det ena tänkte jag... Men de gräver ju? Kommer de att gräva upp blomjorden under gruset? Vore ju inte så snyggt direkt!

Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag skall ha i det andra, men har nog skrinlagt planerna på tetror, det blir antagligen levandefödare :p Antar att ingen undrar varför!! Skulle kunna flytta dit dvärgtandkarparna, blå limiorna eller skaffa en ny sort - hur vore det med glada änkan? Länge sedan jag såg några sådana!!

Tror att jag har bestämt mig för att nån jätteplanta Ceratopteris i det ena, eller kanske C. thalictroides i det ena och C. cornuta i det andra... Får se hur det går med det!

Det som är närmast kameran på bilden är också det som är närmast fönstret, så det kommer att bli lite alger där i sommar... :p Extra bra med levandefödare då...