User login

Häften till salu

PDF-filerna på denna sida innehåller information om vad de olika häftena innehåller, vad de kostar och hur du beställer dem!

Du behöver Acrobat Reader eller något annat program för att läsa de pdf-filer som finns på denna sida, programmet är gratis att ladda ner, och finns till de flesta olika operativsystem, Windows, Mac OS/X, Linux, FreeBSD, osv.


NYTT KONTONUMMER! Det gamla kontonumret finns inte längre, nya kontonumret finns nu uppdaterat på sidan !


Information om de häften som finns till salu:

Årtal inom parentes: skriven - senast uppdaterad.

Ett häfte på engelska (finns inte på svenska):

Alla övriga häften finns fortfarande bara på svenska:

Generell information om olika smådjur:

Marsvin

Råttor

Möss

Degus

Taggmöss

Natalpälsråttor

Gerbiler

Dvärghamstrar

Sebramöss


Beställning inom Sverige:
Informations-blad om hur du som bor i Sverige beställer, samt aktuella priser på alla häften inklusive porto. Reklam.pdf

Beställning utom Sverige:
Kontakta mig om du vill beställa och inte bor i Sverige. Annars kanske du känner någon i Sverige som kan beställa häften och ta med sig till dig?


Alla häften utom ett är skrivna på svenska. Jag håller på och översätter ett par olika häften till engelska. Samt skriver dels på ett häfte om färggenetiken på c-gen-serien på mus (del 10 i Färgavels-serien), samt ett häfte om råttmat.

Alla häften är utskrivna på laserskrivare i A4-format. Sidantalet varierar, då jag layotar om häftena och byter typsnitt när jag skrivit till nytt material, detta för att hålla dem nere i storlek pga portogränser.

Alla häften är framställda på helt ideell basis, jag tar endast betalt för material, utskrift samt porto och emballage. Vissa häften säljs även genom Svenska Marsvinsföreningen och musföreningen SVEMUS. Andra smådjursföreningar är välkomna att köpa in häften som service till sina medlemmar. Hör av dig i förväg om du vill beställa många häften, jag har inget lager utan skriver ut de häften som beställs på min gamla laserskrivare.

Glöm inte att titta in på denna sida då och då efter nya titlar, jag arbetar på ett tiotal olika nya häften just nu, samt uppdaterar gamla häften regelbundet med ny informaton. Det tar lång tid för mig att skriva ett häfte mycket beroende på att jag vill kolla upp mina källor och vara så säker jag kan på att det jag skriver är korrekt, det finns mängders med smådjursböcker som innehåller stora faktafel...